Ukategorisert

The Girlfriend Experience

Dramaserien er sikkert ikke et speilbilde av virkeligheten, men det kan likevel være verdt å bruke litt tid på The Girlfriend Experience.

The Girlfriend Experience er lagt ut på TV2 Sumo/Cmore. Serien består av 13 episoder. I omtalen av episode én får leserne opplyst at jusstudenten Christine Reade får en praksisplass hos et advokatfirma i Chicago. Etter at en medstudent introduserer henne for en verden der man inngår kortvarige forhold mot betaling, skifter Christines fokus.

I Norge har det i noen år vært debatt om kjøp og salg av seksuelle tjenester etter at Stortinget vedtok sexkjøpsloven. Liberalister forsvarer avtalefriheten, at voksne mennesker kan inngå frivillige avtaler med hverandre – også avtaler om sex.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer