Ukategorisert

Mange redaksjoner bommet

Når ulike redaksjoner den neste tiden skal evaluere dekningen av stevningen Anders Behring Breivik kom med mot staten, kan det faktisk være en idé å invitere stortingsrepresentant Snorre Valen (SV) til debatt.

I går ble det kjent, at soningsforholdene for Anders Behring Breivik representerte en krenkelse av menneske­rettighetskonvensjons artikkel 3.

Mens saken stod på i retten var det mange oppslag om Paradise Hotel og Fjordland knyttet til rettssaken. Stortingsrepresentant Snorre Valen sprakk i løpet av rettssaken og publiserte et kritisk innlegg mot medienes dekning av saken, på Facebook.com. Innlegget fra SV-representanten var godt da det ble publisert. Etter at Oslo tingrett har avsagt dom i saken, blir Valens kommentar bedre og bedre.

Valens innlegg ble publisert på Facebook.com, 16. mars. Har du ikke lest innlegget, bør du gripe sjansen mens mediene evaluerer egen innsats i forbindelse med rettssaken.

Mest lest

Arrangementer