Ukategorisert

Søndagsåpne butikker igjen i Stortinget

Spørsmål fra Martin Henriksen (Ap) til kulturministeren i Stortingets spørretime på onsdag.

«Det store flertallet i Norge ønsker å beholde søndagen som en annerledesdag. Da regjeringen for 2 år siden ville liberalisere helligdagsfredloven, fikk den klar beskjed om at verken arbeidsgivere eller arbeidstakere i bransjen selv ønsket å søndagsåpne flere butikker. Likevel har statsråden signalisert at hun ønsker å utrede loven på nytt. Hvorfor vil statsråden skape ny usikkerhet og bruke ressurser på en utredning kort tid etter den forrige, i stedet for å sørge for at dagens lovverk overholdes og håndheves?»

Det denne regjeringen bør gjøre sammen med stortingsflertallet i denne valgperioden, er å sørge for at lovverket blir liberalisert. Mer frihet til eierne, og flere valgmuligheter for borgerne. Høyre, FrP og Venstre bør ta ansvar!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer