Ukategorisert

Popartister satser på flyselskap

Selv om en del politikere ønsker redusert bruk av fly, tenker DDE litt annerledes. Rai Rai Entertainment AS har gått inn som aksjonær i Fisher AS.

DDE har gått inn i selskapet sammen med Heliscan Invest AS, Moen Marin Group AS, Veleta AS, SS-Invest AS Nærøysund Holding AS, Norsk Navigasjon Holding AS, Fanøyskjæret AS, Ellingflesa Holding AS, Haspro AS og Rodo Invest AS, Kverva AS, Fant Invest AS, Koment AS og Fisher Helgeland AS.

Argumentasjonen til DDE er god, en argumentasjon mange politikere bør kjøpe. Reiser med fly er mer effektivt enn bil, buss, tog og båt. At bandmedlemmene kommer til å bruke selskapet på sommerens turné bør ikke overraske noen.

Flyselskapene, eller passasjerene, er hardt skattlagt i Norge. Den nye flypassasjeravgiften kommer i tillegg til tårnavgift, underveisavgift, sikkerhetsavgift, C02-kvotevgift og C02-avgift. Flyselskapene betaler i tillegg arbeidsgiveravgift, investeringsavgift og selskapsskatt. Politikerne gjør mye for å regulere trafikken, og likevel kjøper vennene til Jens Stoltenberg et flyselskap. Det er litt tøft ja!

Store deler av samferdselsektoren bør være uten reguleringer. Flytrafikk er uten tvil et av områdene som klarer seg uten politisk innblanding.

Mest lest

Arrangementer