Ukategorisert

Politikerne har laget et enormt rom for denne aktiviteten

Det er aldri beslaglagt større mengder cannabis enn første halvår 2016. 2 534 kilo første halvår 2016 er mer enn i hele 2015, ifølge politi.no.

Etter cannabisproduktene hasj, marihuana og cannabisplanter er det amfetamin/metamfetamin og benzodiazepiner som hyppigst blir beslaglagt i Norge. Når det gjelder heroin er det gjort klart færre beslag så langt i 2016, sammenlignet med 2015. Det er også beslaglagt forholdsvis små mengder, til sammen 5,3 kilo, melder politiet.

Tallene overrasker neppe liberalister. Politikerne har skapt et enormt rom for illegalt salg. At kriminelle aktører tjener godt med penger på aktiviteten, er prisen vi må betale for dagens forbudslinje.

Tidligere i sommer kom tall fra Tolletaten, tall som viste rekordbeslag.

Tags:

Mest lest

Arrangementer