Ukategorisert

Byer flommer over av narkotika med Høyre i regjering

Skribenten som har fulgt en god del av Høyres uttalelser om narkotika de siste årene, synes det er ganske artig å lese noen av de gamle artiklene på Hoyre.no og i Liberalerens arkiv.

Partiet som har markedsført seg som nulltoleransepartiet er i regjering nå. Ja, det er fortsatt mange som bruker narkotika. Det illegale markedet er enormt! Kriminelle aktører tjener grådig med penger på forbudslinjen.

Narkotiske stoffer som kokain, cannabis og MDMA er helt vanlig blant folk på byen i hovedstaden, ifølge ny forskning. En av sju testet positivt på kokain, like mange på cannabis. To prosent hadde brukt MDMA, amfetamin eller ecstasy, ifølge NRK.no.

På tide å innse at mange mennesker ønsker å ruse seg, uansett hva politikerne vedtar. Narkotika bør legaliseres, omså for å regulere markedet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer