Ukategorisert

Liberal og interessert i internasjonal politikk?

Venstres internasjonale utvalg kan være en arena for deg.

Hvert andre år setter sentralstyret i Venstre ned et utvalg som jobber med å utvikle internasjonal politikk for partiet og stortingsgruppen. Utvalget følger også arbeidet til de internasjonale organisasjonene Venstre er medlem av, Liberal International og Alliace of Liberals and Democrats for Europa og følger opp engasjement for internasjonal politikk i partiet.

Har du lyst til å bruke mer tid på arbeid med menneskerettigheter og demokrati i et internasjonalt perspektiv? Bidra med fakta og engasjement i bistandsdebatten? Arbeide for mer samstemthet i Norges politikk, hjemme og ute?

Venstre søker kandidater til internasjonal utvalg. Man trenger ikke være medlem av partiet, men sympatisere er en fordel. Mer informasjon, på Venstre.no.

Mest lest

Arrangementer