Ukategorisert

Det er så lite som skal til……

FpU bør være blant de beste og flotteste politiske ungdomsorganisasjonene. Den liberalistiske ungdomsorganisasjonen bør fremstå som aktive, være i en helt annen divisjon enn de andre.

Det er mulig skribenten har en dårlig dag, men det er deprimerende å besøke FpU.no for tiden. Depresjonen har vært der noen dager, men i dag ble det en liten artikkel om FpU og nettstedet FpU.no.

Forsiden på nettstedet som bør være blant de mest spennende i landet, er prydet av gamle nyhetsartikler. Gode artikler, men artiklene er altfor gamle. Hvor vanskelig kan det være å oppdatere FpU.no? Ikke vanskelig, faktisk ganske lett. Det er lite som skal til for at skribentens humør endres.

Fremstå like flotte som dere er, FpU-ungdommer. Oppdater FpU.no, takk!

Til FpUs forsvar må det bli sagt, at organisasjonen og medlemmer er aktive på sosiale medier – egentlig uten at det vises på organisasjonens flaggskip FpU.no.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Ruspolitisk sensur i skolen, igjenRuspolitisk sensur i skolen, igjen
    Legalisering av cannabis er stadig mindre kontroversielt. Likevel nektes politisk engasjert ungdom å ytre meningene sine om rusreform på norske skoler.
  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
  • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
    Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?