Ukategorisert

Denne pressemeldingen burde ikke FrP signert

Noe skurrer når en FrP-statsråd i en pressemelding uttrykke glede over å bruke skattefinansierte penger for at mennesker i Norge skal spise mer fisk.

Fiskeriminister Per Sandberg gir ti millioner kroner til prosjekt som skal gi barn gode smakserfaringer med fisk, ifølge Regjeringen.no.

Fisk er muligens både godt og sunt, men det bør ikke være et statlig ansvar å sørge for at familier spiste oftere og mer fisk. Hvis pressemeldingen hadde blitt sendt ut av en rød/grønn statsråd, ville ordlyden vært omtrent den samme. Det sier litt om hvor like partiene er.

–Vi vet at mange foreldre skulle ønske at familien spiste fisk oftere, men de synes det er vanskelig å lage et godt fiskemåltid som hele familien liker. Derfor er det viktig for meg å bruke penger på å prosjekter som gir barn god kunnskap og gode opplevelser med fisk og sjømat, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Javel ja. Troen på statlige ordninger er stor også i regjeringen til Høyre og FrP.

Tags:

Mest lest

Arrangementer