Ukategorisert

Rema 1000 åpner flere søndagsbutikker

Flere søndagsåpne butikker i de største byene.

–Vi kommer til å åpne flere søndagsbutikker, uten at jeg vil røpe hvor mange og hvor de kommer. Vi ser etter områder der markedsgrunnlaget er godt, og da fortrinnsvis i de store byene Oslo, Bergen og Trondheim, sier Mette Fossum, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, ifølge Dagbladet.no.

Det blir først og fremst Brustadbuer i tilknytning til nye Rema-butikker eller ved ombygging av andre. Liberalister vet at forbud og reguleringer stort sett er mislykket. Politiske inngrep i frihet gir forutsette og uforutsette bivirkninger, og Rema 1000 bruker smutthullene på samme måte som andre kjeder. Det beste er at politikerne fjerner reguleringer knyttet til åpningstider.

Det har gått tre år av stortingsperioder der Høyre, FrP og Venstre har flertall på Stortinget, og fortsatt skriver vi om Brustadbuer. Håpløst av stortingsflertallet!

Mest lest

Arrangementer