Ukategorisert

Noen spillere flytter trolig aktiviteten til utenlandske selskap

Statlige Norsk Tipping med tapsgrense for kundene.

Som første spillselskap i verden innfører Norsk Tipping 2. oktober en månedlig tapsgrense for deltagelse i alle spill hos selskapet. Dette innebærer at Norsk Tippings spillere ikke vil kunne tape mer enn 20 000 kroner per måned, melder Regjeringen.no.

Tapsgrensen vil bli gjennomført via selskapets spillerkort, som den enkelte spilleren må ha for å delta i spill. Tapsgrensen vil gjelde for samtlige av selskapets spill, med unntak for papirbaserte Flax, som av praktiske grunner ikke er koblet opp mot selskapets spillerkort.

Sammen med tapsgrensen innfører Norsk Tipping andre ansvarlighetstiltak som blant annet en plikt for alle spillere til å sette egne personlige tapsgrenser for hvert enkelt spill, dersom de deltar i spill på nett som kan forårsake problemspilling, ifølge pressemeldingen.

Kunder av Norsk Tipping som tjener for eksempel noen millioner kroner i året, har trolig råd til å tape en del penger på den statlige underholdningen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Jansson
5 years ago

Spillepolitikken er virkelig helt feilslått i Norge. Hvis de norske politikerne hadde vært litt smartere så hadde Norge kunnet få frem store internasjonale spilleselskaper slik Sverige har fått de siste 15 årene. De store spilleselskapene i Sverige skaper mange arbeidsplasser og driver inntekter inn i Sverige i stedet for ut som i Norge. Norsk Tipping har dårlig spilleutvikling og klarer ikke å holde tritt med de internasjonale selskapene på å tilby like godt spill tilbud. Norsk Tipping har også mye dårligere tilbakebetaling enn alle andre spilleselskaper. Tilbakebetalingen på for eksempel Tippekupongen er under 50% av den totale omsetningen, hvilket er… Read more »

Fra arkivet