Ukategorisert

Noen spillere flytter trolig aktiviteten til utenlandske selskap

Statlige Norsk Tipping med tapsgrense for kundene.

Som første spillselskap i verden innfører Norsk Tipping 2. oktober en månedlig tapsgrense for deltagelse i alle spill hos selskapet. Dette innebærer at Norsk Tippings spillere ikke vil kunne tape mer enn 20 000 kroner per måned, melder Regjeringen.no.

Tapsgrensen vil bli gjennomført via selskapets spillerkort, som den enkelte spilleren må ha for å delta i spill. Tapsgrensen vil gjelde for samtlige av selskapets spill, med unntak for papirbaserte Flax, som av praktiske grunner ikke er koblet opp mot selskapets spillerkort.

Sammen med tapsgrensen innfører Norsk Tipping andre ansvarlighetstiltak som blant annet en plikt for alle spillere til å sette egne personlige tapsgrenser for hvert enkelt spill, dersom de deltar i spill på nett som kan forårsake problemspilling, ifølge pressemeldingen.

Kunder av Norsk Tipping som tjener for eksempel noen millioner kroner i året, har trolig råd til å tape en del penger på den statlige underholdningen.

Mest lest

Arrangementer