Ukategorisert

Fantastisk ramme i Oslo Spektrum

Kritiser gjerne statsministeren og kulturministeren for at dem deltok på boksestevnet i Oslo Spektrum lørdag kveld, men husk å gjenta kritikken når de samme politikerne deltar på for eksempel alpint.

Høyre-politiker Per Sigurd Sørensen er én av dem som kritiserer statsministeren og Høyre etter lørdagens arrangement i Oslo. Til VG sier Sørensen at det er pinlig, tragisk og flaut at Norges regjering er stolt over å slippe dette til. Det må Sørensen gjerne mene, men Liberaleren er veldig uenig med den tidligere Høyre-ordføreren. Tiden var overmoden for at boksing ble legalisert i Norge.

Det har vært en tradisjon at norske politikere deltar på idrettsarrangement. De deltar i kanskje i for stor grad. Kan politikere oppleve farlige idretter som utfor, må de også kunne hylle boksing.

Skribenten har sett ulike tekster på Facebook.com i løpet av helgen. På tide å publisere én av tekstene som skryter av arrangementet i Oslo:

«Tenker på den fantastiske ramma rundt boksekampen til Brækhus, og så profesjonelt alt var. Håper dette stimulerer til flere boksemiljø i Norge og får fram gode amatører. Det er kun noen få profesjonelle forbilder. Artig at statsministeren stilte opp på dette, på lik linje med andre store nasjonale begivenheter. Det er ikke alle som går på ski og sparker fotball, Dette var stort!»

Tags:

Mest lest

Arrangementer