Ukategorisert

Godt signal fra Per Sandberg

Å gi unge dyktige FrPere mer tillitt er et godt utspill fra nestleder Per Sandberg, helt uavhengig om det blir knyttet om til ny partileder eller ikke.

Liberaleren har tidligere skrevet om Bergen FrP som har mistet talentfulle politikere til Høyre. Utspillet fra Per Sandberg kan gli rett inn i debatten om Bergen FrP.

–Nå må vi løfte opp unge mennesker. For tiden er det så mange unge talent i Frp at vi ikke kan gjøre samme tabbe som vi gjorde forrige gang det var så mange gode unge i partiet, sier Sandberg til VG.

–Vi må bare innrømme at vi ikke har greid å få til noe generasjonsskifte i Frp. Vi må ikke gjøre den samme tabben som i 2006, da vi hadde muligheten. Da var FpU veldig sterke og det var mange talent. Jeg erkjenner i dag av vi ga dem for lite plass og mulighet til opprykk, sier Sandberg.

Sandberg mener Fremskrittspartiet må bruke tiden på å løfte opp de beste unge slik at det blir fornyelse i partiet. Han mener det må bli gjort nominasjonene, i kommunene, i styrene og på landsmøtet.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
    Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.
  • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
    Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.