Ukategorisert

Godt signal fra Per Sandberg

Å gi unge dyktige FrPere mer tillitt er et godt utspill fra nestleder Per Sandberg, helt uavhengig om det blir knyttet om til ny partileder eller ikke.

Liberaleren har tidligere skrevet om Bergen FrP som har mistet talentfulle politikere til Høyre. Utspillet fra Per Sandberg kan gli rett inn i debatten om Bergen FrP.

–Nå må vi løfte opp unge mennesker. For tiden er det så mange unge talent i Frp at vi ikke kan gjøre samme tabbe som vi gjorde forrige gang det var så mange gode unge i partiet, sier Sandberg til VG.

–Vi må bare innrømme at vi ikke har greid å få til noe generasjonsskifte i Frp. Vi må ikke gjøre den samme tabben som i 2006, da vi hadde muligheten. Da var FpU veldig sterke og det var mange talent. Jeg erkjenner i dag av vi ga dem for lite plass og mulighet til opprykk, sier Sandberg.

Sandberg mener Fremskrittspartiet må bruke tiden på å løfte opp de beste unge slik at det blir fornyelse i partiet. Han mener det må bli gjort nominasjonene, i kommunene, i styrene og på landsmøtet.

Mest lest

Arrangementer