Ukategorisert

Et godt spørsmål fra SVs Karin Andersen

Onsdag 12. oktober blir det ordinær spørretime igjen på Stortinget. SVs Karin Andersen er én representantene som stiller et godt spørsmål til justis- og beredskapsministeren.

Spørsmålet Andersen har sendt inn:
«Jenter og kvinner utsettes for grov hets og trusler på sosiale medier. En kjent blogger tok til motmæle mot Mannegruppa Ottars spredning av vitser om voldtekt og mishandling av barn ol, og hvorpå hun mottok trusler. Politiets råd var å ta vekk innlegget om mannegruppa fra bloggen av hensyn til hennes egen sikkerhet. Det er uakseptabelt å kneble jenter og kvinner når de utsettes for trusler. Er statsråden fornøyd med at politiets råd er at kvinner ikke skal ytre seg mot ekstrem kvinnefiendtlighet i offentligheten?»

Det var bloggeren Sophie Elise som fikk råd av politiet om at hun burde fjerne et blogginnlegg, en sak blant annet Dagbladet.no har omtalt.

Mest lest

Arrangementer