Ukategorisert

Atle Simonsen burde ikke beklaget vits

At politikere lever et liv ved siden av vervet eller jobben som politiker, må vi leve med.

Atle Simonsen, tidligere FpU-leder og nå personlig rådgiver for Bent Høie, har fått mye kritikk etter et standup-show og en vits han fortalte fra scenen. Mange har kommentert hendelsen, men en av de beste kommentarene kommer fra Aslak Sira Myhre på Facebook.com:

«En Frper som er politisk rådgiver for Bent Høie har fortalt vitser på et standupshow i Stavanger. Nå er hele førstesida på VG.no dekka av skandaleoppslag, kornete video og oppbragte kommentarer. Dagbladet følger kjapt etter. Ærlig talt. Hva er det som skjer? Han har fortalt vitser. På en scene hvor det ukentlig fortelles langt dårligere og langt drøyere vitser. Hva så? Hva så? Hva slags politikere er det man ønsker seg? Hva slags liv skal de kunne leve? Hvor kjedelige vil man ha de som styrer landet? Uansett hva man syns om Frp, Atle Simonsen og vitsene hans. Denne formen for offentlig sosial kontroll av uvesentligheter er en politisk blindvei. Er det virkelig vi som har blitt sånn, krenka, kontrollerende og konstant på vakt for å kunne bli moralsk oppbrakte? Eller er det mediene som har dette voldsomme behovet for alltid å kunne dekke en skandale, ulykke eller i alle fall noe akutt alvorlig? Jeg håper og tror det er det siste. Altså VG mer enn det er oss.»

Politikere er helt vanlige mennesker. Ingen politikere er supermenn eller superkvinner. Det er én av årsakene til at Liberaleren forsvarer frihet, altså ta makt for politikerne. Hvorfor la politikere bestemme over noe hver enkelt av oss er i stand til å gjøre selv?

Atle Simonsen er én av politikerne som er enig med Liberaleren om mindre makt til politikerne.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer