Ukategorisert

Samferdselsministeren må svare for en avgift han er imot

Det er bra at regjeringens avgiftspolitikk blir kritisert. Synd kritikken kommer fra Arbeiderpartiet, et parti som ikke akkurat jobber for lavere skatter og avgifter.

Stein Erik Lauvås spør samferdselsministeren er godt spørsmål i Stortingets spørretime på onsdag.

Hele spørsmålet:
«Regjeringen har med sin uberegnelige avgiftspolitikk prestert å legge ned 1 000 lønnsomme private arbeidsplasser i Østfold ved at Rygge sivile lufthavn har stengt ned grunnet en avgift som ble innført over natten uten konsekvensutredninger og uten drøftelser med næringslivet. Vi ser konsekvensene også i resten av landet hvor arbeidsplasser forsvinner som følge av denne avgiften. Hvordan forsvarer statsråden en slik avgiftspolitikk og at arbeidsgiver og arbeidstagerorganisasjonene ikke ble hørt i forkant?»

Mest lest

Arrangementer