Ukategorisert

Liberalistene blir et landsdekkende parti ved valget i 2017

Liberalister får et alternativ ved valget i 2017. Det er helt sikkert at Liberalistene. stiller til valg.

Partiet nådde denne uken 5 000 underskrifter. Det betyr at partiet har nådd kravet for å bli et landsdekkende parti. Selv om Liberalistene har nådd den magiske grensen på 5 000 underskrifter, fortsetter innsamlingen i tilfelle noen av signaturene blir underkjente.

Liberalistene blir ikke et stort parti ved valget i 2017, altså et parti med stor oppslutning. Likevel er det for frihetselskende mennesker godt med et alternativ som tar den private eiendomsretten på alvor.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jon reina
Jon reina
5 years ago

BRA dette. Problemet er vel at partimedlemmene i snitt nok ligger nærmere 18 enn 35. Jeg håper riktignok at dette er fei,

Fra arkivet