Ukategorisert

Liberalistene blir et landsdekkende parti ved valget i 2017

Liberalister får et alternativ ved valget i 2017. Det er helt sikkert at Liberalistene. stiller til valg.

Partiet nådde denne uken 5 000 underskrifter. Det betyr at partiet har nådd kravet for å bli et landsdekkende parti. Selv om Liberalistene har nådd den magiske grensen på 5 000 underskrifter, fortsetter innsamlingen i tilfelle noen av signaturene blir underkjente.

Liberalistene blir ikke et stort parti ved valget i 2017, altså et parti med stor oppslutning. Likevel er det for frihetselskende mennesker godt med et alternativ som tar den private eiendomsretten på alvor.

Jon reina
Guest
Jon reina

BRA dette. Problemet er vel at partimedlemmene i snitt nok ligger nærmere 18 enn 35. Jeg håper riktignok at dette er fei,