Ukategorisert

Fotballfolket må bruke makten

Medlem og tillitsmenn som er kritiske til alt det som skjer i Norges Fotballforbund må bruke eierskapet medlemskapet gir.

Det har skjedd mye rart i Norges Fotballforbund de siste årene. Best merker vi det gjennom skiftet av landslagstrenere og manglende resultat. I dag presenterte VG en oversikt over pengebruken rundt A-landslaget de siste årene. Det har vært en eksplosiv økning i utgiftene, uten at resultatene har stått i stil med pengebruken.

Alle som er skeptisk til Norges Fotballforbund bør bruke makten medlemskap i fotballfamilien gir.

Fotballtinget er det absolutt viktige organet i Norges Fotballforbund. Der er klubbene representert. Det er viktig å være våken under tingforhandlingene, fra spillpolitikk til budsjett og valg av forbundsstyre. Sover delegatene kan man få et vanskjøttet forbund.

Tags:

Mest lest

Arrangementer