Ukategorisert

En politikk for store forskjeller mellom folk?

Hvis regjeringen fører en politikk som gir store forskjeller mellom folk, gjør ikke Arbeiderpartiet nøyaktig det samme?

Liberaleren har gang på gang hevdet at det er små forskjeller mellom partiene som er representert på Stortinget. Forslagene til statsbudsjett som partiene lanserer hvert år, viser at det er bred enighet på Stortinget om det aller meste. Det er kun noen milliarder kroner som skiller partiene fra hverandre. Hvis regjeringen til Erna Solberg fører en politikk som gir store underklasser, gjør ikke de andre partiene det samme?

Karianne O. Tung, Arbeiderpartiet, spør statsminister Erna Solberg om hun vil ta lederansvar for å minske forskjellene i samfunnet? Statsministeren får spørsmålet i den ordinære spørretimen på onsdag.

Hele spørsmålet Karianne O. Tung stiller:
«Et samfunn med store forskjeller mellom folk er mer utrygt. Framveksten av underklasser skaper grobunn for krefter vi ikke ønsker. ‘Norge er et samfunn med små forskjeller, det er et gode vi må jobbe for å ta vare på’, sa Solberg i 2010. Det er jeg helt enig i. Nå er Solberg statsminister i en borgerlig regjering som fører en politikk som står i stor kontrast til prinsippet om små forskjeller. Er statsministeren villig til å ta lederansvar for å minske forskjellene i samfunnet?»

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer