Ukategorisert

Kun fantasien setter grenser for avgifter

Politikerne beviser gang etter gang at det kun er fantasien som setter grenser for hva som kan bli avgiftsbelagt.

Irene Johansen, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, ønsker støyavgift på dekkene. Bilen er en melkeku for staten og en del politikere ønsker mer penger fra bileiere og bilister.

–Jeg måtte le da jeg forsto at Arbeiderpartiet i fullt alvor ønsker en vurdering av å innføre en egen støyavgift på dekk. Jeg har alltid tenkt at Ap ikke liker synet av biler, men at de nå ikke liker å høre dem heller var nytt. Bilene er jo bygget av mange forskjellige deler, så mulighetene for Ap å innføre flere nye avgifter i årene som kommer er derfor mange, sier stortingsrepresentant Roy Steffensen (FrP) til ABC Nyheter.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer