Ukategorisert

Nesteren Hasan lever et fritt liv

Nesteren Hasan skriver i innlegget på Dagbladet.no, at hennes foreldre er ekstremt stolte av at de har oppdratt en ung kvinne som setter frihet og selvstendighet først og som tør å ta sine egne valg.

–«Innvandrerfamilier kontrollerer døtrene sine.» Slik omtales vi ofte i media. Det er sånn for mange, men jeg kjenner meg ikke igjen i den påstanden. Jeg lever et «fritt liv» uten noe sosial kontroll. Slik er det for meg og majoriteten av alle innvandrerfamilier jeg kjenner. Våre familier støtter oss, uavhengig av hvilke valg vi tar, har Nesteren Hasan skrevet i innlegget som ligger på nett.

Familien kom til Norge som overføringsflyktninger fra Kurdistan (Iran), etter å ha vært på flukt i flere år i Irak og Tyrkia.

Overskriften er forresten misvisende. Få i Norge lever et fritt liv på grunn av alle begrensningene politikerne har vedtatt. Det er likevel mange som får stor frihet av egne foreldre, noe Nesteren Hasan skildrer på Dagbladet.no.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer