Ukategorisert

«Christel» bør inn i debatten om sexkjøpsloven

Dagbladet.no er det en interessant intervju med «Christel», en kvinne som selger sex og hun gjør det frivillig.

Debatten om sexkjøpsloven bør handle om trafficking og slaveri. «Christel» er eksempel på det motsatte, en kvinne som av fri vilje har valgt å tjene penger på seksuelle tjenester. Slike eksempel får altfor lite plass i den norske debatten.

–Jeg vil vise at det finnes lykkelige prostituerte. At ikke alle trenger å reddes. Det er noen av oss som har valgt dette helt selv, og trives med det. Trafficking og hallikvirksomhet er en helt annen verden enn min. Jeg gjør dette av egen interesse. Det er mitt valg. Jeg har det egentlig veldig fint, forteller eskorten til Dagbladet.

«Christel» selger sex ved siden av studiene. Hun regner ikke med at dette er en jobb hun vil ha i mange år.

Det er mulig å få vite mer om «Christel» i FEMs nye dokumentarserie «Insider Fem».

Mest lest

Arrangementer