Ukategorisert

Akershus Venstre vil ha FrP ut av regjeringskontorene

Så lenge FrP er et stort parti sammenlignet med Venstre og KrF, blir det vanskelig å oppfylle drømmen om en regjering bestående av Høyre, Venstre og KrF.

Norge har forresten hatt en regjering utgått av Høyre, Venstre og KrF. Det var ikke et drømmeteam sett med liberalistiske øyner, for å uttrykke det nokså forsiktig.

Akershus Venstre ønsker en sentrumsregjering, uten FrP. I den kommende stortingsperioden ønsker Venstre å arbeide for en regjering der ytterpunktene i norsk politikk ikke er dominerende og toneangivende. De politiske løsningene for Norge må dannes i et samarbeid med sentrumspartiene og ikke mot ytterkantene. Akershus Venstre vil derfor at Venstre går til valg på at Norge skal få en ny regjering bestående av H, Krf og Venstre, heter det i uttalelsen fra Akershus Venstre.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer