Ukategorisert

Forsmak på valgkampen

Mye tyder på at nyhetsbrevet Kjersti Stenseng, partisekretær i Arbeiderpartiet, sendte ut tirsdag er forsmaken på valgkampen vi får i sommer og høst.

–Høyre og Frp øker forskjellene mellom folk, rekordmange går uten jobb, og pengene brukes på skattekutt til de rike framfor eldre og skole, ifølge nyhetsbrevet Stenseng sendte ut.

Sannheten er at partiene på Stortinget er enige om det aller meste, og at det er et par titallsmilliarder kroner som skiller Arbeiderpartiet fra regjeringen i budsjettsammenheng. Regjeringens budsjettforslag for 2017 viser at Høyre og FrP ønsker en stor velferdsstat der Stortinget skal styre for mye av borgenes penger.

Kjersti Stenseng legger til at Arbeiderpartiet går til valg på å danne en ny regjering. En regjering som vil skape nye, trygge arbeidsplasser, sikre trygg eldreomsorg, og en god skole for barna våre. Nøyaktig de ordene kunne de andre stortingspartiene brukt på samme måte som Arbeiderpartiet.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer