Ukategorisert

Senter for etterretning

Tolletaten har fått et nyopprettet senter for etterretning.

Det finnes sikkert gode forklaringer og argument for at Tolletaten skal få et senter for etterretning. Alvorlig kriminalitet vil de aller fleste bekjempe, selv om enkelte av oss setter grenser for virkemidlene staten skal bruke.

Nå søker Tolletaten åtte til ti medarbeidere med etterretnings- eller analysekompetanse, ifølge toll.easycruit.com.

Forhåpentligvis er det noen der ute, flere enn liberalister, som stiller spørsmålet om Tolletaten skal drive med innsamling og behandling av store mengder informasjon. Arnt Rune Flekstad, partileder i Liberalistene, gir følgende kommentar på Facebook.com:

–Etterretningssenter? Innsamling og behandling av store mengder data? Hva blir det neste? Swat teams?

Mest lest

Arrangementer