Ukategorisert

Patriots Day

Patriots Day, filmen som skildrer bombingen av Boston Maraton i 2013, er klar for norske kinoer den 17. mars.

I kjølvannet av den ubegripelige terrorhandlingen blir politisersjant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) med modige overlevende, førstehjelpsarbeidere og etterforskere i et kappløp mot tiden for å spore opp terroristene før de slår til igjen, ifølge Filmweb.no.

Bombeangrepene ved Boston Marathon 2013 var et terrorangrep der to bomber eksploderte nær mållinjen til Boston Marathon den 15. april 2013. Eksplosjonen drepte tre personer og minst 144 ble skadet, ifølge Wikipedia.

Filmen får 15-årsgrense i Norge. Filmen har norgespremiere fredag 17. mars.

Dessverre skjer det terroraksjoner, men filmer som skildrer terrorhandlinger bruker å være interessante. Det blir spennende å se Patriots Day senere i mars.

Mest lest

Arrangementer