Ukategorisert

Bør fortsatt jobbe for søndagsåpne butikker

Selv om Høyre har fjernet saken om søndagsåpne butikker fra partiprogrammet, bør partiet fortsatt jobbe for at butikkeiere får bestemme over egen drift.

Én av mange skuffelser i inneværende valgperiode, er at Høyre, FrP og Venstre ikke har avskaffet reguleringer om åpningstider. Partiene har flertall på Stortinget, men har ikke brukt flertallet godt i denne valgperioden.

Kulturministeren har nedsatt et utvalg som jobber med saken om søndagsåpne butikker. Utvalget har akkurat vært på en studietur i Stockholm og har sett på hvordan det fungerer i Sverige som har søndagsåpne butikker.

Åpningstider er spørsmål om eiendomsrettigheter. Hver butikkeier bør få bestemme over egen drift.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer