Ukategorisert

Partisekretæren jobbet på søndag

Søndag sendte Kjersti Stenseng, partisekretær i Arbeiderpartiet, ut et nyhetsbrev, et brev med et innhold mot søndagsåpne butikker.

–Vi trenger en annerledesdag i en uke av hverdager. Sist gang Høyre og Frp ønsket å gjøre søndagen om til hverdag vant vi fram, skriver Stenseng i nyhetsbrevet.

Hvorfor er det greit for Arbeiderpartiet at Kjersti Stenseng får bestemme at hun skal jobbe på en søndag, mens butikkeiere ikke får gjøre dette gjennom egne butikker?

Nyhetsbrevet til Kjersti Stenseng kunne vært skrevet før søndag, men utsendt søndag slik at innholdet skulle passe med dagen. Det er uansett et tankekors at butikker ikke får ha åpent fordi politikerne har bestemt at søndag skal være en annerledes dag i Norge.

Hele nyhetsbrevet til Kjersti Stenseng, sendt ut klokken 18:44:
«God søndagskveld,

Søndagen er på mange måter en særnorsk dag hvor alt går litt saktere, hvor vi puster litt roligere og hvor samfunnet har hvilepuls.

Vi trenger en annerledesdag i en uke av hverdager. Sist gang Høyre og Frp ønsket å gjøre søndagen om til hverdag vant vi fram.

Nå sår Høyre på nytt tvil om hva de vil gjøre.

Jeg mener vi politikere må gi velgerne tydelige svar.

Etter helgens landsmøte har Høyre vedtatt at man ønsker å «tilpasse åpningstidene i handelsnæringen…» men hva betyr dette?

Ønsker de en omkamp på søndagsåpne butikker?

Vi i Arbeiderpartiet sier nei.
Men hva sier Høyre?

Med vennlig hilsen
Kjersti Stenseng
Partisekretær»

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer