Ukategorisert

Gratis betyr skattefinansiert

Partiene er i gang med landsmøtene. Listen over ordninger partiene ønsker som gratis er lang.

Det er lite eller ingen ting som er gratis. Når politikere vedtar gratis barnehage, skolefritidsordning, skolemat og tannlege, betyr vedtakene at regninger blir sendt til alle som betaler skatter og avgifter.

De største politiske partiene ønsker å øke skattefinansierte utgifter i en tid der politikerne bruker altfor mye penger. Det er noe som er riv ruskende galt på landsmøtene. Kjøp av stemmer, er det partiene gjør med alle gratisvedtakene.

Personer på den liberale høyresiden vil muligens bruke SVs landsmøte som skrekkeksempel, men de andre partiene er ikke mye bedre. Etter de første landsmøtene tyder alt på at politikerne fortsatt vil øke skattefinansierte utgifter i årene som kommer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer