Ukategorisert

Ingen konsekvenser for spillere

Lørdag kom medieoppslagene, blant annet på Klassekampen.no, om at norske banker ikke har kommet med innsigelser mot pålegget om å stoppe betalingstransaksjoner til spilleselskap i utlandet, spilleselskap som driver lovlig med lisenser.

Fra mandag blir syv spesifikke kontoer stengt.

Steget fra Lotteritilsynet er egentlig oppfølging av betalingsforbudet som trådte i kraft 1. juni 2010, et fullstendig mislykket forbud gjennom snart syv år. Selv om norske politikere vedtok betalingsforbud og Lotteritilsynet har fulgt opp vedtaket etter beste evne, har kunder i Norge spilt på spilleselskap i utlandet gjennom internett. Overføring av penger har vært uproblematisk, slik blir det også i fremtiden for spillere i Norge.

Liberaleren tok lørdag ettermiddag kontakt med Comeon.com. Vi stilte ett spørsmål til selskapet: Hva gjør dere fra mandag når bankene følger pålegget fra Lotteritilsynet?

–Det er syv spesifikke kontonummer som er plukket ut av Lotteritilsynet. De blir nektet å sende penger igjennom av Norske bankinstitusjoner. Ingen av disse blir brukt eller vil bli brukt av ComeOn!. ComeOn! vil og i fremtiden ha tilgang til lovlige bankkontoer gjennom våre lisenser i EU, er svaret på spørsmålet vi stilte.

Omtrent lignende svar vil andre selskap komme med på samme spørsmål.

Det er Co-Gaming Limited, registrert på Malta, som driver www.comeon.com. Selskapet har lisenser utstedt av maltesiske myndigheter for lotteri og pengespill.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer