Ukategorisert

Regjeringsskifte?

Coolbet Norge mener det blir regjeringsskifte i Norge etter høstens valg.

Etter analyser av det kommende stortingsvalget, har Coolbet falt ned på at vi får en ny statsminister til høsten.

Coolbets utregninger har falt ned på at Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet får statsministerposten og at de sammen med Senterpartiet blir valgets vinnere. Coolbet tror også at Venstre og MDG faller under sperregrensen, mens SV kan komme seg over den magiske grensen med Hans Olav Lahlum som en redningsmann, ifølge en pressemelding fra Coolbet.

Det er et spilleselskap som har kommet med analysene, men spesielt usannsynlig er det ikke at Norge får ny regjering. Dersom det skjer, har de såkalte ikke-sosialistiske partiene skylden. Partiene har ikke dratt politikken til høyre i innværende periode. I sosialdemokratiske diskusjoner vil partiene med sosialdemokratiske grunnsyn som regel vinne debatten.

Coolbets odds på at Jonas Gahr Støre vinner valget er for øyeblikket 1.30. Det er også publisert odds på hvor mange prosent de forskjellige partiene vil få på landsbasis, samt i hvert enkelt fylke. All odds for stortingsvalget 2017 ligger på Coolbet.com.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer