Ukategorisert

Neste år kan landsmøtet i Liberalistene bli arrangert over to dager

Det er en fornøyd liberalistisk gjeng i Liberalistene som har avholdt landsmøte, et møte som ble avholdt på lørdag.

Over 200 liberalister var samlet i Oslo og diskuterte politikk og organisasjon. Et møte der alle er enige om at staten er for stor og ikke-bærekraftig. Mens Arbeiderpartiet jobber ut fra mottoet «Alle skal med», velger frihetselskende mennesker et fokus på mer frihet og flere valgmuligheter for befolkningen.

Liberalistene blir ikke et stortingsparti etter høstens valg, men drivkraften og engasjementet er beundringsverdig. Dette er politikere som setter klare grenser for politikk. Slike tillitsmenn skulle FrP, Venstre og Høyre hatt flere av!

Ole Trygsland Hoelseth, tidligere FrPer og nå sentralstyremedlem i Liberalistene, har delt tanker om landsmøtet på internt forum på internett. Han sprudler av pågangsmot for det lille partiet. Lite i oppslutning på meningsmålinger, men stort når det gjelder tanker og ideer.

–Til neste år vil jeg jobbe for et to-dagers landsmøte. Om dag to skal være mer frivillig, kanskje noe rent sosialt, eller om vi skal ta valgene da, får vi komme tilbake til – men mer tid til å bli kjent er stikkordet. Jeg tror vi kan bygge opp noe utrolig bra sammen! Det er et hull i velgermarkedet for et parti som vårt. Det kommer vi naturlig til å fylle, hvis vi fortsetter som nå, skriver Ole Trygsland Hoelseth i innlegget.

Ettersom det er nyanser som skiller stortingspartiene, må det være et marked for politikere som prioriterer frihet og eiendomsrettigheter. Liberalistene gjør denne prioriteringen i programmet som ble vedtatt på landsmøtet.

Mest lest

Arrangementer