Ukategorisert

Programbehandlingen mest spennende på FrP-landsmøtet

Fremskrittspartiet har åpnet landsmøtet.

I skrivende stund taler partileder Siv Jensen til landsmøtet, en typisk FrP-tale med vekt på de tradisjonelle satsingsområdene, fra innvandringspolitikk til frihet i form av skatte- og avgiftslettelser. Siv Jensen var også innom velferdsordninger som eldreomsorg.

Partilederen ble avbrutt jevnt og trutt av applaus fra forsamlingen. Stemningen er god i landsmøtesalen.

Det mest spennende på landsmøtet er naturlig nok programbehandlingen for neste valgperiode. Hvor mye frihet ønsker FrP-politikerne for borgerne, og hvor stor skal staten være i neste valgperiode. Kjenner vi FrP rett får programkomiteen tilslutning for det aller meste. Også i neste valgperiode kommer FrP til å kjempe for en stor og omfattende stat med veldig mange skattefinansierte ordninger.

Det hadde vært befriende om delegater brukte taletiden til store kutt i skattefinansiert velferd. Det er tvilsomt om det skjer, men det er lov å håpe.

FrP er tuftet på sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep. Det bør vises i løpet av helgen på Gardermoen.

Mest lest

Arrangementer