Ukategorisert

Illiberalt nei til samarbeid

For liberalister er det gode argument mot EU-medlemskap og mot EØS-avtalen, men Nei til EU er ikke en partner.

Nei til EU i Finnmark har i en uttalelse på årsmøtet vedtatt at EØS-avtalen burde bli fjernet fordi avtalen har for stor negativ påvirkning av det norske arbeidslivet. Organisasjonen mener deler av offentlig sektor har blitt privatisert. Nei til EU har et merkelig syn på privatisering!

Verst i uttalelsen er kravet om forbud mot bemanningsbyrå, et krav EØS-avtalen forhindrer. Det finnes negative ringvirkninger i forbindelse med det europeiske samarbeidet, men EØS sikrer oss beslutninger fattet av politikere langt til venstre.

–Vi må kreve et forbud mot bemanningsbyråer, og vise at når EØS-avtalen faktisk forhindrer et slikt forbud, betyr det ganske enkelt dette: EØS-avtalen må vekk. Det skriver Nei til EU Finnmark i årsmøteuttalelsen.

Mest lest

Arrangementer