Ukategorisert

Sesongfinale på Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp

I kveld blir siste episode av serien Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp, sendt på TV2.

I et par måneder har seerne kunne fulgt turen til Petter Nyquist og åtte mennesker med ulike tilknytninger til rusmiljø, på turen fra gata til Nordkapp-platået. Håvard Solem, kommunikasjonsrådgiver i TV2 og presseansvarlig for serien, sier at TV2 er veldig fornøyd med oppslutningen om episodene.

I snitt har hver episode på ulike måter blitt sett av 574 000 seere.

I den siste episoden får vi se hvordan det har gått med deltakerne etter at Nordkapp-platået ble besøk. Solem sier at for de fleste av deltakerne har Nordkapp-turen vært spiren til noe positivt. Noen av deltakerne har fått jobb, mens andre har begynt på skole.

Petter Nyquist har ikke æren helt alene, men etter hans første tv-serie om rus, har rusdebatten i Norge blitt mye bedre. Det er langt flere enn liberalister som skjønner at forbudslinjen har vært mislykket.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer