Notiser

Diktatorer overlever på støtten fra demokratiene

På pressekonferansen til Oslo Freedom Forum i dag sa grunnleggeren Thor Halvorssen at man ikke kan stole på demokratiske regjeringer i kampen for demokrati. Diktatorer får hjelp av demokratienes regjeringer. Les artikkelen fra Bistandsaktuelt her.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Finn våge
4 years ago

Diktatoren i Eritera har fått hundretalls av mill. fra Norge. Nå sitter Erna Solbergs mann ved diktatorens bord klare til å dele ut fler gavepakker hvis diktatoren vil være så snill og stanse de 5000 barn og ungdommer som strømmer mot Europa hver måned -fra diktatorens laveri som FN sier er en forbrytelse mot menneskeheten- noe Erna neglisjerer. Samtidig deler Erna Solberg ut penger til 50 diktaturvennlige foreninger og kirker i Norge mens de truer 20000 eritreere i Norge til å tie og betale 2% skatt! Nei , det er ikke fake news, men fakta som NRK ikke vil fortelle… Read more »

Fra arkivet