Ukategorisert

Lotteritilsynet melder at tre av fem har stoppet pengespilltransaksjoner

Tre av fem betalingsformidlere har stoppet formidling av pengespilltransaksjoner til nordmenn etter at Lotteritilsynet sendte vedtak til norske banker, ifølge Lotteritilsynet.

I vinter ble det sendt vedtak om at syv spesifikke kontoer skulle stenges. Steget fra Lotteritilsynet var oppfølging av betalingsforbudet som trådte i kraft 1. juni 2010, et fullstendig mislykket forbud gjennom syv år. Selv om norske politikere vedtok betalingsforbud og Lotteritilsynet har fulgt opp vedtaket etter beste evne, har kunder i Norge spilt på spilleselskap i utlandet gjennom internett. Overføring av penger har vært uproblematisk.

Lotteritilsynet har, ifølge eget nettsted, fått bekreftet at tre av fem betalingsformidlere har innført nye rutiner og stoppet pengespilltransaksjoner til nordmenn.

Spilleselskap Liberaleren har vært i kontakt med i dag, spilleselskap med lisenser i utlandet, sier norske kunder også i fremtiden vil ha tilgang til lovlige bankkontoer gjennom lisenser. Selv om Lotteritilsynet har sendt ut nye endringsvedtak til banker, vil kunder i Norge fortsatt kunne spille via internett hos aktører norske politikere misliker som pesten.

En proteksjonistisk spillpolitikk er mislykket, selv om Lotteritilsynet er fornøyd med resultatet fra vedtak som ble sendt ut i mars.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Tiåret det var så brattTiåret det var så bratt
    Det har vært et interessant tiår. Miljø, økonomi og minoriteter har vært sentralt.
  • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
    Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?
  • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
    Det retoriske trikset "motte and bailey" er ikke så kjent, men populært i bruk. Kunnskap er makt!