Ukategorisert

Abortfest

Selv om det er organisasjoner på venstresiden av norsk politikk som regnes som tilsluttede organisasjoner, kan liberale personer og organisasjoner delta på Abortfest i Oslo 13. juni.

Abortfesten er en motdemonstrasjon til arrangementet sørgetog for det ufødte liv, et arrangement i regi av Aksjon Nytt Liv og Ludvig Nessa.

Abortloven har vært avgjørende for kvinners rett til å bestemme over egen kropp og fremtid, selv om det finnes forståelige argument mot abort. Vi vet, som arrangøren også skriver i innbydelsen, at kriminalisering av svangerskapsavbrudd ikke fører til færre aborter, bare farligere aborter.

–Alle som er for kvinners rett til å velge, kom og vis at holdninger som Aksjon nytt liv forfekter ikke er velkomne lenger! Bli med å marker denne viktige dagen med oss, er oppfordring på Facebook.com.

Mest lest

Arrangementer