Ukategorisert

Denne nyheten burde vært omtalt

Det er et tankekors at veldig få redaksjoner har brukt tid og ressurser på Oppland-mannen som vant nesten 50 millioner kroner på spilleautomaten Empire Fortune hos Norgesautomaten.com.

Hegnar.no er et unntak.

Ifølge en pressemelding er gevinsten den største noensinne i både spillselskapets og spilleverandøren Yggdrasils historie.

Vinnerspinnet varte i nærmere fire minutter. Innsatsen på 200 kroner steg raskt til over 105.000 kroner før Oppland-mannen landet jackpoten. Den nøyaktige premien var på 49 376 915 kroner.

Spilleselskapene som har slike gevinster gjør ikke noe ulovlig. De har tillatelser, selv om tillatelsene ikke er gitt for eller av Norge. Kundene, altså spillerne, bryter ikke loven ved å benytte internasjonale spilleselskap. At en nordmann vinner nesten 50 millioner kroner er en god nyhet i Norge. I alle fall er det gode nyheter når Norsk Tipping deler ut millioner av kroner.

Norsk Tipping er en veldig stor annonsør for mange aktører i Norge. At kommersielle aktører tjener penger på det statlige selskapet, bør ikke blokkere nyheter om konkurrentene til Norsk Tipping.

Liberaleren forsvarer eiendomsrettigheter, altså at redaksjonene skal bestemme eget innhold. Den friheten er viktig, men det er underlig at slike pressemeldinger får dårlig respons når Norsk Tippings oppslag på eget nettsted får kjemperespons i norske redaksjoner.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer