Ukategorisert

Mammaen til Heidi Nordby Lunde var opprørt

Heidi Nordby Lunde, nå stortingsrepresentant for Høyre, røkte hasj i et TV2-sendt program i 1997, så tidlig at Liberaleren mangler stuntet i arkivet.

–Det var jo selvfølgelig en helt feilslått tanke. Og det hjalp ikke at de valgte å vise programmet på bursdagen til mamma og at jeg ikke hadde sagt fra til henne på forhånd. Vi snakket ikke med hverandre på to måneder for mamma ble ganske opprør, sier Heidi Nordby Lunde til NRK.

Selv om Nordby Lunde angrer, er det mange av oss som husker TV-innslag med stor fornøyelse. At Heidi Nordby Lunde, andre politikere og kjendiser har frontet en ny kurs i narkotikapolitikken, sørger kontinuerlig for at nordmenns holdninger endres. En liberal politikk er god politikk, og politikken blir aldri for liberal.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer