Ukategorisert

Deler minner

Mer eller mindre kjente personer deler nå minner fra barndommen i en kampanje fra Redd Barna.

Redd Barna setter denne sommeren søkelyset på situasjonen for barn på flukt, og mange i sosiale medier deler nå sine sommerminner med en viktig hilsen til norske politikere som nå gjør seg klare til å gå inn i valgkampen.

Redd Barna håper postene på sosiale medier skal få politikere til å være oppmerksomme på problemet med barn som er på flukt.

Olav Øygarden, biskop i Nord-Hålogaland bispedømme, har delt et minne på Facebook.com:
–Da jeg var 6 år, bodde jeg sammen med familien i London i et år. Jeg gikk på skolen der, og hadde et fint år. Jeg fikk mange venner, og snakket engelsk flytende etter bare noen uker. Hjemme snakket vi selvsagt norsk. Det falt meg aldri inn at jeg og min familie skulle være et problem eller en belastning for det landet vi var i. Jeg følte meg velkommen i England, jeg trivdes der, og jeg følte meg trygg, skriver biskopen.

Mest lest

Arrangementer