Ukategorisert

God eldreomsorg er viktigere enn skattekutt?

Det er ingen ting som tyder på at litt høyere skattenivå enn dagens høye skattenivå gir bedre skattefinansiert velferd.

Arbeiderpartiet gjennomfører en spørreundersøkelse om eldreomsorg. Ett av spørsmålene eller påstandene er om god eldreomsorg er viktigere enn skattekutt.

I Liberalerens redaksjon har vi fulgt godt med i norsk politikk i mange år. Redaksjonsmedlemmene har vært aktive politisk siden 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet. Hver eneste valgkamp er eldreomsorg tema. Det spesielle er at dette også er et kommunalt spørsmål. Det betyr debatter om temaet hvert andre år i forbindelse med valgene.

Siden hver valgkamp siden 1991 har politikerne fra samtlige av de største partiene, lovet økt satsing på eldreomsorgen. Det har blitt bedre, men er langt fra spesielt bra eller perfekt. De neste ukene kommer politikerne til å snakke mye om eldreomsorg i forbindelse med stortingsvalget 11. september. Om politikerne klarer å fikse problemet/problemene i neste valgperiode? Nei, garantert ikke! Hvorfor? Fordi systemet i offentlig sektor alltid vil ha store mangler, noe politikerne påpeker i valgkampene. Privatiser eldreomsorg. Gi hvert menneske frihet og ansvar over egen alderdom.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer