Ukategorisert

Regjeringen engasjerer seg i dans

Det finnes ikke grenser for hva politikerne bruker penger på!

Grenser for politikk, vær så snill; grenser for politikk!

Kulturdepartementet gir tre millioner kroner fra spillemidlene til Dansens Hus til etableringen av Dansenett Norge.

Dansenett Norge etableres som et prosjekt i regi av Dansens Hus i samarbeid med Bærum Kulturhus, Dansearena nord, Dansekunst i Trondheim og Sør-Trøndelag og Regional Arena for Samtidsdans i Sandnes. Gjennom etableringen av Dansenett Norge samles kompetanse fra noen av Norges viktigste aktører for visning av samtidig dansekunst, ifølge Regjeringen.no.

Heldigvis blir pengene tatt fra spillemidlene, altså overskuddet til Norsk Tipping. Fordelen med dette, er prioriteringer. Penger til Dansenett Norge betyr mindre penger til noe annet uten at politikerne øker skattetrykket.

Tags:

Mest lest

Arrangementer