Ukategorisert

Cannabis bør omsettes som alkohol

Ettersom et politisk flertall ikke endrer alkoholpolitikken spesielt mye, må det bety at de fleste politikere er fornøyde med reguleringene av markedet.

Nå viser en ny undersøkelse at hver fjerde innbygger i Norge mener cannabis bør omsettes lovlig på samme måte alkohol. Det er TNS Galup som har gjennomført undersøkelsen for Foreningen Tryggere Ruspolitikk, melder Dagbladet.no.

Ola Elvestuen, nestleder i Venstre, er én av politikerne som har innsett at forbudslinjen har vært mislykket:
–Mange er redd for å regulere rusmidler fordi det sender et signal om at narkotika er greit. Det signalet vil jeg ikke sende, men det må være åpent for å diskutere konsekvensene av forbud som ser ut til å ha skapt flere problemer enn det har løst.

I mange år har liberalister blitt sett på som utskudd fordi vi i forskjellige sammenhenger har foreslått liberalisering, eller regulering av markedet. Nå er hver fjerde innbygger enige og det er gigantisk fremskritt!

Tags:

Mest lest

Arrangementer