Ukategorisert

Liberalistene kunne laget mer show i skolevalgdebatter

Selv om Liberalistene har en god valgkamp for tiden, er skolevalgresultatene for dårlige.

Skolevalgresultatene viser at oppslutningen ble 1,5 prosent eller 2 047 stemmer, ifølge Samfunnsveven.no. Kanskje ikke elendig for et parti som ikke konkurrerer med de andre i bruk av skattefinansierte penger, men skoledebatter er show og sirkus. Litt friskere språkbruk ville trolig gitt bedre resultat på en del av skolene og i noen av fylkene.

FrP fikk 10.4 prosent i oppslutning. Gjennom skolevalget har Finnmark blitt ett av de beste FrP-fylkene, viser tallene fra Samfunnsveven.no. Det er godt gjort av FpUerne som har deltatt i debatter i Norges nordligste fylke.

Rogaland er det beste Høyre-fylket i skolevalget, men Unge Høyre har alltid gjort det godt i Rogaland.

Venstre fikk framgang i årets skolevalg sammenlignet med resultatet for to år siden. De beste Unge Venstre-fylkene er Oslo og Akershus med henholdsvis 12,6 prosent og 10,2 prosent.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer