Ukategorisert

NSU – Terror i Tyskland

Serien NSU – Terror i Tyskland, har vært sendt på NRK. Serien ligger på NRK.no i én måned.

Det er en mørk og sterk dramaserie fra Tyskland i 2016, basert på en av de mest omtalte terrorsakene i Tyskland etter 2. verdenskrig. Vi følger en jente som faller for en skrulling av en fyr i nazimiljøet. Hatet mot innvandrere vokser. Sammen planlegger en liten gjeng terrorhandlinger for å renvaske landet for alt og alle de misliker.

I tre deler følger vi terroristene, ofrene og etterforskerne. For Liberalister er handlingen motbydelig, samtidig er det fint at filmskapere i Tyskland dokumenterer en forferdelig historie.

Ikke lystig underholdning foran skjermen, men absolutt verdt noen timer i stolen med terrorister, ofrer og etterforskere.

I introen på hver episode får vi vite, at de faktiske handlingene ikke er avdekket. Serien gjør ikke krav på å være en autentisk gjengivelse av hver eneste detalj. Serien inneholder element av fiksjon.

Mest lest

Arrangementer