Ukategorisert

Valgkampen viser manglende argumentasjon for forbud mot politisk TV-reklame

Denne valgkampen viser at formyndere som er motstandere av politisk TV-reklame, mangler argument for forbudet.

De største partiene har markedsført seg massivt i de største kanalene denne høsten. Det har vært reklame i aviser, på radiostasjoner og på nett. Mye av nettreklamen har vært filmer, snutter som kunne vært sendt i fjernsynet.

Arbeiderpartiet, ett av partiene som er imot politisk TV-reklame, har blant annet hatt videosnutter på Instagram.com og Snapchat. Hvorfor snutter på nett er greit, mens de samme snuttene på TV er ulovlig er uforståelig.

Dette bør være den siste valgkampen i Norge med forbud mot politisk TV-reklame. Filmer som er lovlig på Snapchat bør også være lovlig på TV2.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer