Ukategorisert

Den beste løsningen er konkurranse, offisiell konkurranse i markedet

Det er en illusjon å tro at det skal være mulig å hindre aktører tilgang til det norske markedet. Det politiske flertallet i spillpolitikken gjør det aller meste galt.

Lotteritilsynet holder i en ny rapport døren åpen for at den beste løsningen kan være å la Norsk Tipping få konkurranse fra utenlandske aktører. I rapporten heter det at dagens monopolmodell vil være den beste hvis man klarer å stenge utenlandske aktører ute, skriver Dagens Næringsliv.

Dersom partiene ikke endrer standpunkt i valgperioden, er det ikke flertall for ny spillpolitikk på Stortinget selv om rapporten er den andre av to utredninger som kan avgjøre spillmonopolets framtid. Et stort flertall på Stortinget ønsker en proteksjonistisk spillpolitikk med et stort uregulert marked.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer