Ukategorisert

Er norske medier kjøpt av Norsk Tipping?

Det er betenkelig få oppslag om mannen som vant 24 millioner kroner på nettkasino hos NordicBet.

Når Norsk Tipping offentliggjør vinnere, blir det ofte store oppslag i medier; medier Norsk Tipping bruker gjennom reklame for spill. Når nordmenn vinner på selskap med konsesjon i utlandet, blir det få oppslag om millionpremiene. Er det reklamepengene fra det statlige selskapet som påvirker mediehusene? Eller det andre forklaringer, misvisende eller falske meldinger fra de utenlandske selskapene?

En 45 år gammel mann fra Mosjøen som ønsker å være anonym, fikk seg en mildt sagt positiv overraskelse da han spilte det populære spillet Arabian Nights hos NordicBet for noen uker siden. Et enkelt tastetrykk utløste superjackpotten på hele 2,6 millioner euro – eller i overkant av 24 millioner norske kroner. Hvilket er den største jackpot-gevinsten på over et år, heter det i en pressemelding.
På spørsmål om hvordan han har tenkt å forvalte pengene, svarer han at han i første omgang skal kvitte seg med gjeld.
–I går byttet jeg ut min ti år gamle bil med en splitter ny BMW. Pengene skal brukes fornuftig, men noe sprell må jeg unne meg. En tur eller to til Las Vegas blir det nok. Men det er klart dette gir meg litt andre forutsetninger her i livet, sier mannen ifølge pressemeldingen.

Mest lest

Arrangementer