Ukategorisert

Lotteritilsynet ville stenge Facebook-sider

At Lotteritilsynet vil stenge private Facebook-sider i en tid der Høyre og Fremskrittspartiet har regjeringsansvaret, bør gjøre vondt for personer som setter ytringsfriheten høyt.

Årsaken til at Lotteritilsynet ønsker å stenge Facebook-sider, er at sidene inneholder «reklame»/omtale for spillselskap som ikke har konsesjon i Norge. I Norge har politikerne vedtatt en proteksjonistisk spillpolitikk med tillatelser til Norsk Tipping og Norsk Rikstoto.

Facebook som har hatt et godt forhold til det norske tilsynet, har sagt nei til forespørslene fra Lotteritilsynet.

Blant profilene Lotteritilsynet har herjet med er John Arne Riise, Audun Sørseth, Aylar Lie, Linni Meister, Emil Weber Meek, Kenneth Bergh, Jack Hermansson, Mohsen Bahari, Lasse Løkken Matberg, Silje Nilsen, samt artisten Petter Bjørklund, ifølge DN.no.

Mest lest

Arrangementer